fbpx
karriererådgivning.

Tro på egne evne skaber muligheder for fremtiden

Line er en ung kvinde på 27 år og er netop sprunget fra en uddannelse inden for SOSU-området.

Da Line starter i et jobrettet forløb hos Provi, står det hurtigt klart at Line ikke tænker uddannelse som hendes vej tilbage på arbejdsmarkedet. Vi har nogle gode samtaler med Line om at ufaglært arbejde giver et usikkert afsæt til en fremtid på arbejdsmarkedet, og vi beder Line gøre sig nogle tanker om hvilken branche og opgaver hun kunne se sig selv arbejde med i fremtiden. Line kunne godt tænke sig at arbejde indenfor detailhandlen, og i fællesskab begynder vi at søge efter praktiksteder i butikker og lignende.

Efterhånden som tiden går, og der ikke dukker nogen mulighed op, begynder vi at snakke om at udvide vores søgning til rengøringsbranchen. Det lykkes at få en praktik og en efterfølgende løntilskudsperiode som rengøringsmedarbejder i Fælleskøkkenet.

Billede af Line

... rigtig godt fra start ...

Line kommer rigtig godt fra start og får en nogle succesoplevelser som styrker hendes selvtillid. Hun mærker ret hurtigt hvor stor en personlig forskel det gør for hende at have en fast hverdag, hvor hun mærker at hun er en del af et fællesskab. Stille og roligt kommer Lines selvtillid og tro på hendes evner tilbage, og hun får mod på at gøre sin SOSU-uddannelse færdig, og har lagt planer for sin fremtid.

En god slutning

Lines historie er en fortælling om at have mistet troen, men med den rette opbakning og succesoplevelser, kan vi genvinde troen på os selv og tage ansvar for vores fremtid. Jo flere succesoplevelser vi får, jo mere tror vi på os selv desto flere døre åbner sig for os.

Se flere cases

IMG_7946
Nadia
Zuzanna Billede (002) (2)
Line
Image
Mette

KONTAKT OS

Få en snak med...
test