fbpx

Virksomhedsrådgivning om

Ejerskifte

Et godt ejerskifte starter i god tid

Provi er del af en landsdækkende indsats for at få så mange små- og mellemstore virksomheder til at køre videre ved et ejerskifte.

Vi tilbyder virksomhedsejeren afklaring og vejledning om de mange overvejelser og forberedelser omkring salg af virksomheden. Det er vigtigt at få dig, som ejerleder til at italesætte den forestående proces – og gerne i god tid inden et ejerskifte skal planlægges.

Ledelsessparring

Det er vores oplevelse, at fagligt kompetente og meget dygtige ledere ofte sidder alene derude – med hele virksomhedens ansvar på skuldrene.

Vi ved også at det som leder kan det være svært at vide hvem man skal spørge til råds, når man gerne vil afprøve sine idéer eller få inspiration. Med en virksomhedskonsulent fra Provi får du en pålidelig og diskret sparringspartner. Vi hjælper med at udvikle din virksomhed eller dig som faglig person.

Strategi udvikling

Strategiarbejdet i virksomhederne er en af de vigtige ledelsesopgaver. Ledelsesopgaverne er også at sætte det lange lys på virksomhedens udvikling, ud fra virksomhedens aktuelle situation og forventninger til markederne.

Vores virksomhedskonsulent kan være jeres sparringspartner i forhold til strategiudvikling, og hjælpe med at konkretisere visioner, skabe konkrete handlingsplaner, så dette valg bliver realiseret.

Virksomheds- testamente

Et virksomhedstestamente er med til at sikre, at de ansatte fortsat har et arbejde og at kunderne får deres opgaver løst eller varer leveret som lovet.

Virksomhedstestamentet er derfor et slags tillæg til forretningsplanen, hvor ejerlederen råder sine omgivelser til, hvad de skal gøre i tilfælde af ulykke eller død. Det er retningslinjer og anvisninger til dem, der skal tage over for en periode eller for altid.

Vores virksomhedskonsulenter kan rådgive dig i processen, så din virksomhed er sikret bedst muligt.

HR

Human ressources er en stærk disciplin inden for ledelse. De varetager løn- og personaleforhold, ansættelseskontrakter, reglementer, personalehåndbøger og mange andre praktiske opgaver.

I HR-arbejdet tilbyder Provi særlige processer i forbindelse med teamtræning, konfliktløsning, træning ved gennemførelse af mus-samtaler og rekruttering og outplacement af medarbejdere.

EU

EU har en pulje penge til brug for udvikling i medlemslandene. Potentialet for at lave et godt, visionært, nyt og spændende projekt er bestemt til stede, hvis du retter dine øjne mod EU og dens muligheder.

Midlerne er som regel reserveret til specifikke formål og forskningsområder, hvorfor det er vigtigt at finde frem til lige præcis det program, der passer til dig.

Vi har i praksis haft hænderne helt nede i EU’s muld, og ved derfor nøjagtigt, hvad der virker, og hvad der kan skabe problemer.

Vores virksomhedsrådgivere kan være din sparringspartner.

Provi arbejder med verdensmålene - skal vi hjælpe jer?

Provi logoet der er blandet med FN's verdensmål billedet.

De 17 verdensmål for bæredygtig udvikling er en prioritet i mange virksomheder. Provi har ligeledes været igennem et intensiveret forløb, hvor vi har opsat konkrete målsætninger for vores daglige arbejde, som inkluderer et arbejde med enkelte af de 17 verdensmål.

Vi har endvidere udarbejdet et forløb til andre virksomheder, som har et ønske om at gøre det samme. Vores virksomhedskonsulenter hjælper jer til at få overblik over de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og vores marketingskonsulenter står klar til at bidrage til fortællingen om den gode historie.

Sammen tager vi stilling.

Email: us@provi.dk

Tlf. +45 54 86 06 04

Mobil. +45 26 89 19 91

Billede af Uffe Stein.

KONTAKT OS

Få en snak med...
test