fbpx

Facebook

39% af Facebook-brugerne siger, at de følger virksomheders Facebook-sider, fordi de ønsker at modtage særlige tilbud

Det verdensomspændende sociale medie er altså ikke kun selfies, diskussioner om byens næste karneval og dig, som snuser til gamle klassekammeraters nye liv.

Mediet byder også på et utal af markedsføringsmuligheder, og kan både anvendes når du markedsføre til privatpersoner og virksomheder.

Hos Provi er vi specialiseret i brugen af Business Manager (nu Business Suite) Annonceadministrator og dertilhørende Hændelsesadministrator og Kreatørstudie. Vi ved præcis hvordan du skal sætte din Facebook-side op, engagerer dine følgere, tracke data og præsentere din Facebook Shop.

Billede af Facebook på en smartphone skærm.
Billede af Instagram på en smartphone skærm.

Instagram

76% af verdens virksomheder bruger Instagram i deres markedsføring

Endnu flere virksomheder har fået øjnene op for Instagram og mediets mange muligheder. Hvor det førhen var mest brugt af webshops ejere, så er det ikke længere tilfældet. Instagram er også for håndværkerne, som sælger projekter, kontoret som sælger en ydelse og den lokale brugs, som kaster varer over disken med deres Ja-tak tilbud.

Med en marketingkonsulent fra Provi kan I nemt vurdere om I bør vælge en Professionel Konto eller en Kreatør Konto. Vi viser jer hvordan I tagger jeres produkter, og vi tegner en klar strategi for jeres virksomhed, så jeres tid på mediet aldrig er spildt.

E-mails

Vidste I, at 90% tjekker deres personlige mail i arbejdstiden, 60% tjekker mail mens de ser tv, og 40% læser mail mens de er på toilettet?

E-mail markedsføring er en gammel kending, men det kan alligevel noget. I kender det selv – nogle e-mails ryger direkte i papirkurvens, mens e-mails fra dine favorit butik altid frister! Tænk bare på H&M, Wish, Ditur.dk og mange flere…

E-mail markedsføring kræver dog en skarp strategi. Modtager dine læsere for meget af det samme, fanger det ikke eller er det decideret irrelevant, så ænser de ikke din næste e-mail.

Hos Provi skræddersyer vi strategien for jeres e-mail markedsføring, og vi segmentere jeres publikum, så den enkelte kunde altid modtager relevant markedsføring.

Billede af Mailchimp på en smartphone skærm.

Email: eel@provi.dk

Tlf. +45 54 86 06 04

Mobil. +45 30 60 52 34

Billede af Emil, medarbejder hos Provi
Få en snak med...
test