fbpx
karriererådgivning.

En unik mulighed

Når det er svært at finde sin plads på arbejdsmarkedet, er virksomheder der gerne vil være med til at løfte det sociale ansvar guld værd.

Hos Skovdal Svineproduktion er social ansvarlighed også en investering i menneskelige ressourcer. Lines historie er en fortælling om at finde sin rette hylde på arbejdsmarkedet og en historie om hvor meget en virksomheds sociale ansvarlighed og engagement kan betyde for de mennesker de hjælper.

Line og arbejdsgiver

At finde sin egen vej

Når man er skoletræt og ikke trives med boglige fag, handler det om at finde sin egen vej. Vejen har for Line været ujævn og der har været både bump og nederlag på vejen. Line er en fighter og hun vil rigtig gerne have et arbejde og udsigt til en stabil fremtid som hun kan føle sig tryg ved.

Som ledig blev Line tilknyttet Provis forløb for ledige dagpengemodtagere. Line og Provis konsulent har nogle gode og dybdegående samtaler med Line omkring hendes erfaringer, ønsker og behov. Line har for flere år siden været i praktik hos Skovdal Svineproduktion – et sted hun var glad for at være – og gerne vil tilbage til.

Der bliver skabt kontakt og driftslederen Maria kan godt huske Line og vil rigtig gerne hjælpe hende. Line kommer først i virksomhedspraktik, hvor Line skal være med til at passe grisene i farestalden. Line er glad for praktikken og glad for den måde hendes leder Maria og de andre kollegaer har taget imod hende på – her er der plads til Line som hun er. Det er en virksomhed som rigtig gerne vil tage socialt ansvar og investere i at give Line en succesoplevelse på arbejdsmarkedet.

Tæt samarbejde understøtter udviklingen

Igennem hele forløbet er der et tæt samarbejde mellem Provi, jobcentret og Lines nærmeste leder, Maria. Maria er glad for Line, som både er mødestabil og rigtig gerne vil være en del af holdet og bidrage til opgaveløsningen. Line er glad for, at hun i sin arbejdsdag har én/ Maria hun kan læne sig op ad og stille spørgsmål til når hun har behov for det – hvilket Maria og de øvrige medarbejdere rigtig gerne vil understøtte.

 

Line har fået rigtig meget ud af at være hos Skovdal Svineproduktion – her har hun mødt en virksomhed som gerne vil gå en ekstra mil for at Line får nogle succesoplevelser og udvikler sig både fagligt og personligt, ligesom hun får en hverdag med gode kollegaer der vil hende det bedste.

Line er netop gået ind i den sidste del af løntilskudsperioden, og håber på at dette bliver hendes fremtidig arbejdsplads.

Provi logoet der er blandet med FN's verdensmål billedet.

Se flere cases

IMG_7946
Nadia
Zuzanna Billede (002) (2)
Image
Mette
Billede af Line

KONTAKT OS

Få en snak med...
test