fbpx
karriererådgivning.

At bevare troen og håbet

Frederik er en ung mand på 21 år, han er nyuddannet finansøkonom, og igennem jobcentret starter han i forløb for ledige hos Provi.

Frederik er en genert og usikker fyr, han har ikke ret meget selvtillid, men han har en stor vilje og et stort ønske om at komme ud og få sit første job. Frederik søger flittigt, men desværre møder han adskillige afslag på sin jobsøgning, og han mister stille og roligt både selvtillid og troen på fremtiden i takt med afslagene.

I Provi har vi nogle gode samtaler med Frederik, og han blandt andet får feedback på hans ansøgninger og CV. Vi har nogle personlige samtaler med Frederik, hvor vi snakker om hans egne forventninger og de høje krav som Frederik har til sig selv, og vi får vendt de negative tanker til noget positivt.

Frederik-Billede-e1667807774189 (1)

... Frederiks forløb [...] er afsluttet, men han holder kontakten ...

Frederik fortsætter jagten på et job, og efter adskillige forsøg, lykkes det at få en praktik hos et revisionsfirma, hvor han var i 6 ugers praktik, og med en god mulighed for at Frederik kunne blive ansat som trainee. Desværre blev Frederik ikke tilbudt ansættelse, selvom det lå i kortene. Det slår Frederik ud, at det alligevel ikke lykkes og selvtilliden tager endnu en gang et dyk. Frederiks forløb i Provi er afsluttet, men han holder kontakten med sin konsulent i Provi, og efter skuffelsen over den manglende ansættelse har lagt sig, taler han med Provi, og når han vender det hele lidt om, har han været rigtig glad for at få prøvet sig selv af, og fået en masse nye udfordringer, både personligt og arbejdsmæssigt.

Fornyet tro på fremtiden

På trods af skuffelsen, har Frederik fået ny tro på fremtiden og han er fyldt med gå-på-mod og er i fuld gang med at søge jobs, og han holder løbende kontakten til Provi. Ca. et år efter han startede i Provi, ringer Frederik til Provi, glad og lykkelig – han ringer for at sige tak for den hjælp han har fået, og alt det gode han har fået med på vejen, både personligt og fagligt. Han fortæller glad og stolt at han har fået en læreplads hos FLC som kontorassistentelev, han er meget glad for muligheden, hans selvtillid er vokset, og han tror på en fremtid med gode muligheder.

I Provi er vi altid meget glade og taknemmelige over at vi kan følge vores kursister på deres vej, også selvom de for længst har afsluttet deres forløb, og det er en stor fornøjelse at være med på de helt unikke rejser, som vores kursister er på.

Se flere cases

IMG_7946
Nadia
Zuzanna Billede (002) (2)
Line
Image
Mette

KONTAKT OS

Få en snak med...
test