fbpx
karriererådgivning

Nu har hun søgt ind på en erhvervs-uddannelse som klinik-assistent

Som ledig skulle Maria finde sit fremtidige ståsted på arbejdsmarkedet, og det har åbnet nye døre til nye muligheder og drømme for fremtiden – en dør som Maria sammen med Provi har åbnet, og nu tager hun springet ud på en ny og spændende rejse som studerende.

Maria er ledig og på dagpenge, da hun starter i et forløb hos Provi. Maria snakker fast med sin konsulent i Provi, hvor de sammen arbejder med at finde hendes vej tilbage til beskæftigelse.

Maria har en uddannelse som social – og sundhedshjælper, og har også erfaring som receptionist. Maria er rigtig glad for at arbejde med mennesker, men drømmer om at bringe sine kompetencer i spil på ny måde. Igennem de ugentlige samtaler mellem Maria og konsulenten hos Provi, står det klart at Maria godt kan se sig selv tage en ny uddannelse.

a4062945-0280-2429-d05c-20c746af06d1

Vi begynder processen med at spore os ind...

Vi begynder processen med at spore os ind på Marias ønsker til uddannelse og et fremtidigt job. Vi har bl.a. brugt jobkompasset som redskab til at komme nærmere ind på en relevant uddannelse, der matcher Marias interesser og ønske om at arbejde med mennesker. Maria kommer frem til at hun gerne vil tage uddannelsen som klinikassistent, en uddannelse som er i god overensstemmelse med hendes ønske om fortsat at arbejde med mennesker, men på en anden måde end hvad hun har gjort før.

Maria har nu søgt ind på sin drømmeuddannelse på EUC i Næstved, og hun håber at hun bliver optaget, så hun kan begynde sin uddannelse til august 2022.

Se flere cases

IMG_7946
Nadia
Zuzanna Billede (002) (2)
Line
Image
Mette

KONTAKT OS

Få en snak med...
test