fbpx
karriererådgivning.

Tilbage igen!

Grazyna har boet i Danmark i 17 år, hun har altid været en aktiv del af arbejdsmarkedet og på egen hånd har hun lært at tale dansk.

Grazyna har igennem mange år arbejdet både i butik i en børnehave. Hun har altid været meget glad for arbejdet med børnene og hun finder en stor arbejdsglæde i at have både børn og voksne omkring sig o hun nyder den sociale kontakt. Derfor var det også hårdt for hende da hun var nødt til at stoppe i den børnehave hun var ansat i.

Zuzanna Billede (002) (2)

At finde sin egen vej

Grazyna står nu som ledig og sammen med Provi arbejder vi med ny muligheder. Grazyna vælger at søge ind på uddannelsen til salgsassistent, og sender ansøgninger til butikker hvor hun søger læreplads – men desværre kommer der ikke noget ud af det hårde arbejde, hvilket slår Grazyna endnu mere ud, og hun havde svært ved at finde troen på at det kunne lykkes hende at komme ud på arbejdsmarkedet igen.

Igennem forløbet har vi haft nogle gode samtaler med Grazyna og der var ingen tvivl om at hendes hjerte banker mest for at arbejde i en børnehave, og hun vælger at søge ind i den børnehave hvor hun stoppede, og fik tilbud ansættelse på 35 timer om ugen til stor glæde og begejstring for Grazyna.

Provi logoet der er blandet med FN's verdensmål billedet.

Se flere cases

IMG_7946
Nadia
Line
Image
Mette
Billede af Line

KONTAKT OS

Få en snak med...
test