fbpx
karriererådgivning.

Praktik åbner nye døre

Kebrom er 49 år og kommer fra Eritrea. Han bor i Danmark sammen med sin kone og deres 5 børn. Han er ufaglært, og har været ledig siden han kom til Danmark. Kebrom har igennem jobcentret været i 3 forskellige praktikforløb, hvor han har fået et indblik i hvordan det er at være på det danske arbejdsmarked.

Da Kebrom starter i forløb hos Provi, er han på trods af de sproglige udfordringer, meget motiveret for at finde et arbejde. Det er vigtigt for ham at han har noget at stå op til og selv kan forsørge sin familie og være en del af arbejdsmarkedet i det land han bor i, og ikke være afhængig af forsørgelse fra det offentlige. Kebrom er på det tidspunkt på integrationsydelse.

9bd3a09e-6de4-345b-de3a-4fdd13369301

... Kebrom kunne godt se sig selv arbejde på et lager...

Kebrom en frisk mand med et rigtig godt humør og han ser muligheder frem for begrænsninger. Han møder hver gang med optimisme og et positivt og åbent sind, og han har ikke noget imod at skulle rejse lidt for at komme på arbejde. Sammen med konsulenten i Provi, arbejder de med at finde frem til fagområder som vil give mening, og hvor der er mulighed for beskæftigelse. Kebrom kunne godt se sig selv arbejde på et lager eller på et vaskeri eller lignende, og han er meget åben i forhold til både opgaver og brancher. Sammen med Provi går de i gang med at finde praktiksteder, som også kan opbygge nogle kompetencer til at forbedre Kebroms fremtidige jobmuligheder.

Praktik åbner nye døre

Igennem Provis netværk, får Kebrom mulighed for at komme i praktik i 4 uger i Fælleskøkkenet i Sakskøbing. Det går rigtig godt i praktikken og både Kebrom selv og arbejdsgiver er meget tilfredse og glade for forløbet. Faktisk er arbejdsgiver så glad for Kebroms arbejdsindsats, at han bliver tilbudt en fast stilling på Fælleskøkkenet som han takker ja til. Et år efter er Kebrom stadig ansat på Fælleskøkkenet i Sakskøbing, og er stadig meget glad for sit arbejde.

Se flere cases

IMG_7946
Nadia
Zuzanna Billede (002) (2)
Line
Image
Mette

KONTAKT OS

Få en snak med...
test