fbpx
karriererådgivning

Kursist fortæller

Fra første dag er jeg blevet godt modtaget, har oplevet søde og hjælpsomme mennesker, som er yderst professionelle. Der har været en god dialog – og jeg har været til møder og i kontakt med Provi én gang om ugen, og nogle gange mere, hvor jeg har kunnet ringe eller dukke op på kontoret og få lidt hjælp til computer og andet. Det har været dejligt, at få hjælp til virksomhedskontakten.

Jeg havde frygtet, at jeg bare ville blive behandlet som et cpr-nr, men der tog jeg fejl – så det har været en super hjælp at komme hos Provi.

Fleksjobber hos Key Sound Søren Bellof

Billede af smilende kursist der skal i fleksjob hos Key Sound.
Billede af direktør for Key Sound.

…endelig kom jeg i fleksjob…

”Jeg har oplevet forløbet hos Provi som meget positivt”

Virksom-hed fortæller

For vores virksomhed, og det at være en del af at være samfundsborgere, har vi gerne ville bidrage til at hjælpe nogen, som er blevet ramt på den ene eller den anden måde, og måske fået følelsen af, at ”jeg duer ikke til noget” eller “hvad duer jeg til nu”.

Vi syntes fleksjobordningen er helt fantastisk. Det er dejligt, at kunne få en fleksjobber i de timer som han/hun kan tilbyde, og godt for virksomheden, at der er denne mulighed med, at en ansættelse ikke altid er på fuldtid eller deltid.

Ordningen med, at man betaler for den effektive tid, der kan arbejdes i fremmødetiden, gør at det er en hjælp både for virksomheden, og fleksjobberen. For virksomheden er fordelen, at de kun betaler for den tid fleksjobberen er effektiv, og for fleksjobberen er fordelen, at det er ok, at der er nogle skånehensyn, som gør at de ofte ikke kan arbejde 100%.
Så alt i alt ser vi det som en stor gevinst for begge parter at ansætte fleksjobbere.

Vi har oplevet, at det har givet fleksjobberne et godt indhold i tilværelsen, som gør dem glade. Fleksjobberne har noget at stå op til, får kollegaer og gennem dette får livet tilbage, og oplever at de duer til noget.

Samarbejdet med Provi har vi som virksomhed oplevet som fantastisk. De har været hurtige, effektive og super gode til at give information.

Key Sound ApS ved Karin Strand-Holm

vitas
Billede af kursist der skal i fleksjob hos Key Sound.
Konsulent forbereder HR rådgivning.

Se flere cases

IMG_7946
Nadia
Zuzanna Billede (002) (2)
Line
Image
Mette

KONTAKT OS

Få en snak med...
test