fbpx
karriererådgivning

8 år senere har hun virkeliggjort sin drøm

I Provi har vi igennem flere år arbejdet med at hjælpe vores kursister, når de skal finde et nyt ståsted på arbejdsmarkedet. Vi skaber en tæt relation med vores kursister, som gør at de har lyst til at komme forbi og orientere os om hvordan det går. Det gælder også Diana, som løbende har holdt os orienteret om hvordan det går siden hun var i forløb hos os.

 

Billede til artikel om fleksjobber

... bliver rigtig glad for forløbet og den positive stemning der er iblandt deltagerne ...

Diana var ledig da hun startede i et forløb hos Provi i 2013. På daværende tidspunkt var Diana et sted i sit liv, hvor tingene var kørt lidt ud på et sidespor, og hun havde brug for at finde ud af hvad der skulle ske i hendes fremtidige arbejdsliv. Da Diana kommer til Provi, er hun fra starten positivt indstillet og hun bliver rigtig glad for forløbet og den positive stemning der er iblandt deltagerne. Hun kommer i praktik som socialrådgiver, et praktikforløb som hun er meget glad for, og selvom hun ikke kan se sig selv arbejde som socialrådgiver, har det givet hende et mere klart billede af hendes ønsker til fremtiden.

Diana er på daværende tidspunkt 25 år, og får efter forløbet i Provi job i detail – og servicebranchen, hvor hun arbejder i en periode på 3-4 år. I den samme periode stifter Diana familie, og under sin første barsel bliver Diana opmærksom på uddannelsen som administrationsbachelor, og hun er sikker på at det skal være hendes fremtidige virke, og i 2017 starter Diana på sin nye drømmeuddannelse. Diana er rigtig glad for at være studerende, hun brænder for sit fag og det hele giver mening for hende. Diana bliver gravid igen i 2018 og må sætte uddannelsen på pause da hun føder 3 måneder for tidligt, hvilket forlænger hendes fravær fra studiet. Selvom Diana flere gange var ved at kaste håndklædet i ringen, har hun holdt fast, og har i dag gennemført uddannelsen og kan kalde sig for nyuddannet administrationsbachelor.

Diana er nu jobsøgende og søger bredt inden for både økonomi, HR og udviklings – og projektorienterede stillinger. Hun ser også gode muligheder i at kombinere sin butikserfaring med sin uddannelse og søger også stillinger i detailbranchen som fx distriktschef.

Se flere cases

IMG_7946
Nadia
Zuzanna Billede (002) (2)
Line
Image
Mette

KONTAKT OS

Få en snak med...
test