fbpx
reklamebureau

Komplet koncept til ny mægler

Da vi mødte Mads og Louise Werner for første gang, var de begge ansatte i en større ejendomsmæglerkæde. De delte dog ikke kun kærligheden til hinanden og til deres fag – de delte også en drøm, om at skabe en uafhængig ejendomsmæglervirksomhed sammen.

Det er ingen hemmelighed, at det er et kæmpe arbejde at stable sådan en virksomhed på benene, og derfor tog de kontakt til Provi Reklamebureau.

Den kommende ejendomsmæglervirksomhed havde endnu intet navn, ingen adresse men to ildsjæle, som inspirerede hele teamet hos Provi. Derfor startede samarbejdet med at finde et navn til det kommende Werner Boliger, og med inspiration fra deres fælles efternavn og deres fælles fag, blev Werner Boliger skabt.

Hele vores team knoklede for at bringe drømmen til virkelighed for Mads og Louise, og til den endelige præsentations af vores arbejde, blev vi ikke bare mindet om hvorfor vi gør det vi gør – men også at vi er vanvittigt dygtige til netop dét.

Covid19 gjorde det umuligt for os at præsentere vores arbejde ved fysisk tilstedeværelse, selvom dette ellers er kotume. I stedet måtte vores præsentation foregå på afstand, og dette skete ved en online præsentation via Microsoft Teams.

Vi vidste, at vi havde ramt plet, da både Mads og Louise fældede en lille tåre af ren lykke over at se deres drøm blive en realitet.

Siden denne spæde og usædvanlige start har Mads og Louise været en fast del af reklamebureauets kundekartotek – og endda en fast del, som vi har værdsat ekstraordinært meget. Samarbejdet har siden da budt på produktion af unikke til-salg skilte, flotte tryk-sager, planlægning af events, renskrivning af indhold til hjemmesiden og sociale medier, inklusiv af drone-videoer og magasiner m.m.

Vi er meget stolte af, at vi har været med til at forme deres identitet frem mod etableringen af Werner Boliger, og at vi har fået lov til at være med på denne unikke rejse – vi er dog endnu mere stolte af, at de ikke har kunnet undvære det gode samarbejde sidenhen.

Tak for tilliden Mads og Louise. 

 

Werner Boliger
Werner og skilte om købsaftale underskrevet.

…der blev fældet en lille
tåre…

Jeg giver hermed Provi mine allervarmeste anbefalinger. Therese har været en uvurderlig støtte for os i forbindelse med opstarten af vores virksomhed. Vi var ikke kommet så godt igennem det, hvis det ikke var for hende. En ting er, at hun er hamrende dygtig, men vi har også fået os en god ven og støtte. Jeg glæder mig til et langt og lykkeligt samarbejde.

Opgavens omfang

Virksomhedsnavnet Werner Boliger blev opfundet i samarbejde med teamet hos Provi. Vi brugte flere dage på at søge efter ledige web-domæner, og gruble over hvilket navn, der ville passe perfekt til Mads og Louises ejendomsmæglervirksomhed. Til sidst fandt vi på Werner Boliger, og domænet blev reserveret med det samme.

Herefter udarbejdede vores dygtige grafiske designer deres logo. Fra enkelte blyantstreger og et simpelt navn, lavede han et elegant og varmt logo, som blev fundamentet for Werner Boligers visuelle linje. Med logoet på plads skabte vores designer det resterende af designlinjen, og skabte herefter et smukt hjemmeside design.

Designet er responsivt, og tiltaler med sine elegante farver, sin varme og sin dybde de fleste boligsælgere og købere.

Hjemmesiden er kodet i Drupal CMS, og er kodet til at spille sammen med virksomhedens sagssystem. Mads og Louise har herefter modtaget undervisning i Drupal CMS.

Sidst men ikke mindst har reklamebureauet været behjælpelig med at oprette en Facebook-side, en Instagram og en LinkedIn profil til virksomheden. Der blev i denne anledning udarbejdet profilbilleder, coverbilleder og lanceringsmateriale. Dertil materiale til trykte annoncer.

Slutvis har vi fået æren af også at designe og producere deres unikke Til Salg skilte, som i den grad afspejler den kvalitet og innovative tilgang til boligsalg, som Werner Boliger repræsenterer.

 

Werner Boliger kladde.
Oplæg for Werner Boliger
Provi miniguide til samarbejde med Werner Boliger

Email: tsb@provi.dk

Tlf. +45 54 86 06 04

Mobil. +45 31 41 32 84

Therese Brorsen

Se flere cases

praestekilde
fodboldoerne-logo
vps_logo
image
Logo_bg
gaver_og_stil_logo_backdrop

KONTAKT OS

Få en snak med...
test