fbpx
Reklamebureau

Cityforening i Nykøbing Falster

Nykøbing Falster er en gammel købstad med mere end 120 specialforretninger, kædebutikker, caféer og restauranter. Vores Nykøbing er den lokale handelsforening i Nykøbing Falster, som arbejder for at fremme og styrke handels- og erhvervslivet og skabe kendskab til de lokale butikker i byen. I et nyt partnerskab vil Vores Nykøbing og Guldborgsundcenteret nu samarbejde om at nedbryde barrierer, så man ikke taler om ’os og dem’, men i stedet taler om et fælles Nykøbing. Det er vigtigt at kæmpe sammen, i stedet for at kæmpe internt. Derfor er butikkerne i Guldborgsundcenteret nu også en del af Vores Nykøbing.

Det nye partnerskab skal samarbejde om at styrke detailhandlen, og brande handelsbyen som en helhed. Formålet er blandt andet at give de handlende et bedre overblik over de mange muligheder Nykøbing byder på – men denne gang på begge sider af Guldborgsund.

Derfor har vi i Provi udviklet en ny fælles visuel identitet for Vores Nykøbing og vi har produceret to reklamefilm, som blandt andet kører på TV2 og TV2 Play.Den første reklame blev lanceret i forbindelse med Black Friday og var et kort spot, som satte fokus på Black Friday tilbud og late night i 120 af byens butikker. Se reklamen for Black Friday her.Den anden reklamefilm illustrerer Nykøbing som den hyggelige handelsby, når hele familien tager på jule-shoppetur. Begge reklamefilm har fået regional sendetid på TV2 og TV2 Play. Se julereklamen lige her.

Gavekortbevis til Vores Nykøbings gavekort.
Sommer live 2021, musik på torvet i Nykøbing Falster.

…et tæt samarbejde…

Vi har siden dag et haft et tæt samarbejde med Provi Reklamebureau. De producerer ikke alt for os, men en stor del. De er altid til at komme i kontakt med, og de er både strategiske og kreative.

Opgavens omfang

Samarbejdet med Vores Nykøbing startede som et simpelt projekt: cityforeningen skulle have en samlet visuel identitet, et logo og en hjemmeside. Derfor skabte Provi Reklamebureau den visuelle linje, som i dag kendetegner Vores Nykøbing og alle foreningens initiativer.

Siden da har vi udvidet deres primære hjemmeside med en eventkalender og et intranet. Intranettet giver foreningens medlemmer mulighed for at dele nyheder og events, samtidig med at de bliver orienteret om ny information fra cityforeningen.

Vi har envidere udviklet både www.voresgaveshop.dk og www.voresjulegave.dk, som begge er webshops, som har haft til formål at løfte den lokale handel igennem en svær tid, hvor flere butikker blev begrænset af den siddende regerings restriktioner som følge af Covid19. Begge projekter anses som værende succesfulde, og initiativet Vores Julegave er igen aktiv i 2021.

Vi har i forbindelse med disse projekter bidraget til markedsføring af samtlige platforme, og har i den forbindelse udarbejdet grafik til kampagner og opslag på sociale medier, trykt salgsmateriale, klistermærker og flag. Vi har ligeledes haft fornøjelsen at designe Vores Nykøbings gavekort, som er et gavekort, der kan benyttes i flere af byens butikker.

Vi har derfor forsat et tæt samarbejde med Vores Nykøbing, og vi ser med spændning frem til flere af deres fantastiske initiativer.

Vores Gaveshop visning af tilbud.
Billede af intranet til vores Nykøbing.
Fra alle os! Vores Julegave støt lokal handel.

E-mail: tkl@provi.dk

Tlf. +45 54 86 06 04

Mobil. +45 30 60 40 54

Billede af Thomas Kauffmann Lund.

Se flere cases

billede af Femern Belt Developments logo henover et billede af Femern Bælt byggeprojekt.
Sailgear logo på billede af sejl.
vin & velsmag logo med baggrund.
MønsBank logo over bank på forsiden af en bygning.
Femern Belt marketplace logo over billede af femern bælt byggeplads.
Henrik Ejby logo over billede af stue.

KONTAKT OS

Få en snak med...
test