fbpx
Reklamebureau

Den moderne bank er digital

Møns Bank har igennem de sidste 10 år befundet sig i en rivende udvikling! De har arbejdet med at opgradere og effektivisere deres interne processer og fremtidssikre deres arbejdsplads og virksomhed.

Denne proces krævede dog også en opgradering og en ny-tænkning af deres online tilstedeværelse, som have til formål at give banken en mere moderne identitet – uden at bryde de rammer som kendetegner Møns Bank.

Møns Bank konsulterede derfor Provi reklamebureau, og i et tæt samarbejde valgte de at sige farvel til deres gamle hjemmeside, og gå ind i et nyt årti med en ny online platform.

Siden da har vi løbende vedligeholdt, supporteret og sikkerhedsopdateret deres hjemmeside. Vi har integreret NemID login til netbanken, integreret cookie-information og vejledt om GDPR processer. Vi har forsat et meget værdsat og tæt samarbejde med Møns Bank og dens medarbejdere.

Billede af storstrømsbroen set fra siden.
Møde mellem 2 personer.

…Super dedikeret webudvikler…

Morten har udviklet vores nye website til Møns Bank, og det har han gjort til vores fulde tilfredshed – og mere til.
Super dedikeret og kommer selv med løsninger, som vi ikke havde tænkt på. Læg dertil, at han er ualmindelig behagelig at arbejde sammen med, hurtig i vendingen og finder en løsning på ethvert problem.

De absolut bedste anbefalinger herfra!

Vi startede samarbejdet med at tage en fælles beslutning om, hvilket system deres nye online platform skulle udvikles i. Herefter udarbejdede vi et responsivt design, som havde til formål at repræsentere Møns Bank på mere moderne vis end hidtil – uden at bryde de designmæssige rammer, som kendetegner Møns Bank.

I processen havde vi et særligt fokus på at forbedre brugervenligheden, som vi efterkom ved skabe en helt ny struktur i deres univers.  Dertil var især søgefunktionen vigtig, da Møns Bank har produceret og udgivet en stor mængde af indhold, som de ønskede at bibeholde.

Strukturen og søgefunktionen er derfor blevet forbedret, idet disse nu er mere brugervenlige og intuitive.
Dertil havde vi et særligt fokus på at skabe et responsivt univers, som leverer en fantastisk brugeroplevelse, uanset hvilken skærmstørrelse eller browser, som man navigerer fra.

Dette gør at kunderne nu kan udnytte den fulde skærmbredde, som derved også giver indholdet mere plads og præsenterer banken på mere overskuelig vis. Udover den nye hjemmeside, har Møns Bank benyttet processen til at gennemarbejde al deres indhold, og de er derfor nu godt klædt på til et nyt årti.

Billede af muligheder på Møns Bank hjemmeside.
Billede af MønsBanks hjemmeside på en bærbar, tablet og mobil.
MønsBank nem id

Email: tsb@provi.dk

Tlf. +45 54 86 06 04

Mobil. +45 31 41 32 84

Therese Brorsen

Se flere cases

praestekilde
fodboldoerne-logo
vps_logo
image
Logo_bg
gaver_og_stil_logo_backdrop

KONTAKT OS

Få en snak med...
test