fbpx
reklamebureau

Et digitaliseret salg af roefrø

Samarbejdet med KWS Scandinavia startede i 2020, hvor Country Manager Elo West Larsen henvendte sig til reklamebureauet, fordi han havde behov for en allieret i forbindelse med optimering af webshoppen: www.kwswebshop.dk

KWS Scandinavia havde været igennem en digitaliseringsproces og moderniseret salget af roefrø, som nu foregik på en online webshop. Webshoppen levede dog ikke helt op til KWS’ forventninger til deres nye online platform, og med 200 km. i mellem KWS og det københavnske bureau, som startede opbygningen af webshoppen, kunne misforståelser hurtigt forekomme.

Derfor indgik Provi Reklamebureau et samarbejde med KWS, hvor vores marketingskonsulent skulle varetage kommunikationen mellem KWS Scandinavia og det tidligere bureau. Samarbejdet til det københavnske bureau gik desværre ikke i længden, hvorfor KWS Scandinavia valgte at lade deres webshop og deres hjemmeside: www.kwswebshop.dk og www.kwsbeetclub.dk hoste hos Provi Reklamebureau.

Siden da, har vi været primær ansvarlige for al udvikling og alle designtilrettelser på de to platforme. Dette har dog kun været så succesfuldt, som det har, fordi KWS Scandinavia turde have stor tillid til vores kunnen og samtidig give os frie tøjler i forhold til rækkefølgen af opgaverne – således at vores dygtige udviklere kunne få rum til at vurdere hvordan de bedst muligt kunne fikse de forskellige fejl – og endnu vigtigere, i hvilken rækkefølge de skulle fikses.

Vi har forsat et tæt og fortroligt samarbejde med KWS Scandinavia, som vi værdsætter meget højt.

Person der står på en mark.
KWS flagbanner

…langsigtet men aldrig uden fokus…

Vi er hos KWS Scandinavia glade for at have indgået et samarbejde med Provi Reklamebureau. Det har været langsigtet men aldrig uden fokus, og vi føler os altid i trygge hænder. Det er fedt med et bureau, som tager telefonen når man ringer til dem.

Opgavens omfang

Provi Reklamebureau hoster og udvikler både www.kwswebshop.dk og www.kwsbeetclub.dk, samt varetage flere af virksomhedens markedsføringsaktiviteter og tryksager.

www.kwswebshop.dk er en webshop som sikrer KWS et online roefrø salg. Webshoppen er kodet i Drupal CMS, og overholder alle retningslinjer fra KWS’ Cooporate designmanual.
Webshoppen udvikles forsat og optimeres løbende. Vi skaber nye funktioner, forbedre brugervenligheden og sikrer en høj sikkerhed på vegne af KWS. Vi har sidst integreret et loyalitetsprogram, som giver mulighed for særlige rabatter og fordele for de enkelte kunder.

www.kwsbeetclub.dk er en online kundeklub for roedyrkere i Danmark. Her kan de bestille og gemme forsøgsresultater, scanne deres frøpakker ind og fordele over deres marker, tilmelde sig events, læse nyheder fra KWS og meget mere. KWS Beetclub er et selvstændigt forum og et selvstændigt domæne, da det ikke er et krav, at man er handlende på webshoppen. Det er derfor muligt at være med i KWS Beetclub uden at have en profil på KWS Webshop.

Vi har siden da varetaget mange andre markedsføringsaktiviteter såsom Orange Aften, tryksager og senest en video til cooporate branding, som vi er meget stolte af.
Denne skulle kun bruges til dansk brug, men er sidenhen blevet aktuelt for 3 andre lande i EU.

Se vores video her. 

KWS menatodes protect kugle
KWS ingen NT kugle
KWS ingen NT kugle

Email: tsb@provi.dk

Tlf. +45 54 86 06 04

Mobil. +45 31 41 32 84

Therese Brorsen

Se flere cases

praestekilde
fodboldoerne-logo
vps_logo
image
Logo_bg
gaver_og_stil_logo_backdrop

KONTAKT OS

Få en snak med...
test