fbpx
reklamebureau

Hjemmeside med flere sprog

Fonden Femern Belt Development er drivkraft for vækst og udvikling i Region Sjælland og på Sydfyn i relation til Femern-projektets anlægsfase. Fonden er derfor omdrejningspunktet for det dansk-tyske samarbejde om Femern Belt forbindelsen. Fonden ledes af en bestyrelse sammensat af repræsentanter fra Region Sjælland, regionens kommuner, DI, LO samt erhvervslivet i regionen.

Femern Bælt-forbindelsen bliver en 18 km lang tunnel mellem Danmark og Tyskland under Femern Bæltet, der pr. 2021 er under konstruktion. På dansk side starter forbindelsen i nærheden af Rødbyhavn på Lolland, mens den på tysk side starter i nærheden af Puttgarden på den tyske ø Fehmarn

Femern Belt Development henvendte sig til Provi Reklamebureau med et ønske om at få udviklet en nyhedsportal, som skulle indeholde alle deres egne nyheder, men derudover også nyheder fra samarbejdspartnere, interessenter og eksterne kilder, som har en relation til projektet.

Dette medførte et godt og nært samarbejde med Femern Belt Development, hvor vi har udviklet en ny informations- & nyhedsportal, som har til opgave at administrere og videregive informationer relateret til projektet.

Billede af Femern Belt Development på forskellige platforme som PC og mobil.
Femern Bælt byggeprojekt set fra oven.

... hurtig respons og præcis kommunikation

I Femern Belt Development lægger vi vægt på hurtig respons og præcis kommunikation i samarbejdet med vores hjemmeside-provider. Det har vi fundet hos Provi’s programmør Morten.

Opgavens omfang

Provi Reklamebureau har haft et langt og solidt samarbejde med Femern Belt Development. Vi fik æren af at skabe deres visuelle identitet, tegne deres logo og herefter at kode deres nuværende hjemmeside.

Hjemmesiden inkluderer virksomhedens egne informationer og nyheder, men er også blevet designet til automatisk at kunne indsamle artikler fra andre nyhedsmedier på nettet, for derefter at offentliggøre dem på siden. Udover dette er sidens hosting og arkitektur også valgt og udviklet til at kunne håndtere store mængder af trafik, og platformen er både hurtig og pålidelig – og også når trafikken til sitet øges.

Hjemmesiden er natuligvis sprogversioneret således at den kan tilgås på dansk, tysk og engelsk.

Som en del af lanceringen har vi også konsulteret virksomheden i at vedligeholde, samt skrive indhold til og Google-optimere deres nye platform. Vi har sidst men ikke mindst rådgivet Femern Belt Development i forhold til e-mail markedsføring, og udarbejdet skabeloner til deres nyhedsbreve.

Siden da har Femern Belt Development haft gang i en masse andre spændende projekter, og vi har fået lov til at stå for en stor del af den online produktion hertil.

Vi værdsætter forsat det tætte samarbejde!

Femern Belt Development logo
billede af femern belt developments hjemmeside på en bærbar.
Femern Belt Development på en bærbar skærm.

Email: tsb@provi.dk

Tlf. +45 54 86 06 04

Mobil. +45 31 41 32 84

Se flere cases

vps_logo
image
Logo_bg
gaver_og_stil_logo_backdrop
Fra alle os! Vores Julegave støt lokal handel.
affoodable_case

KONTAKT OS

Få en snak med...
test