fbpx
Advertising Agency

Website with Multiple Languages

Femern Belt Development Foundation is a driving force for growth and development in Region Zealand and on South Funen in relation to the construction phase of the Fehmarn project. The foundation is therefore the focal point of the Danish-German cooperation on the Fehmarn connection. The foundation is managed by a board composed of representatives from Region Zealand, the region's municipalities, the Confederation of Danish Industry (DI), the FH-Danish Trade Union Confederation (LO), and the business community in the region.

Femern Bælt-forbindelsen bliver en 18 km lang tunnel mellem Danmark og Tyskland under Femern Bæltet, der pr. 2024 er under konstruktion. På dansk side starter forbindelsen i nærheden af Rødbyhavn på Lolland, mens den på tysk side starter i nærheden af Puttgarden på den tyske ø Femern.

Med grobund i deres eksisterende samarbejde med Provi Reklamebureau, henvendte Femern Belt Development sig til os med et ønske om et facelift til deres nyhedsportal femern.info, samt en generel fremtidssikring, da hjemmesiden vi lavede sammen med dem omkring 2018 efterhånden havde været i luften i mange år. Før 2018, hvor Provi startede samarbejdet med FBD, var det almindelig praksis for dem at udskifte deres hjemmeside på femern.info ca. hvert 2. år. Vi er dermed stolte af, at de fortsat har valgt at køre med platformen vi har lavet.

Ønsket om et facelift til den eksisterende side medførte en grundig proces, hvor vi har genovervejet præsentationen af information i deres nyhedsportal, samt gennemgået forskellige faldgruber i forhold til, hvordan siden arter sig på forskellige enheder.

femern_info_provi-mockup-2-0
Femern Bælt byggeprojekt set fra oven.

...quick response and precise communication

At Femern Belt Development, we emphasize fast response and accurate communication in collaboration with our website provider. We found this in our work with Provi's programmer Morten.

Scope of the Assignment

Provi Reklamebureau fik præsenteret og godkendt et nyt webdesign til den eksisterende hjemmeside ved en tæt og detaljeret proces. Vi fik æren af at opdatere deres visuelle identitet til anno 2024, så siden kan stå flot i flere år endnu.

Faceliftet inkluderede også en del underopgaver, hvor vi bl.a. gennemgik den teknik, der automatisk henter ny information ind til siden fra forskellige online portaler, og sorterer i om det kan vises på hhv. dansk, engelsk eller tysk.

Som en del af relanceringen har vi også haft rig mulighed for at overveje og justere på det flow man gennemgår til indholdsoprettelse, så det fremadrettet bliver lettere og hurtigere for Femern Belt Development selv at uploade nyheder, begivenheder og justere indhold på sider.

Vi værdsætter fortsat det tætte samarbejde, og håber det holder mange år endnu!

Femern Belt Development logo
Femern-info-case
Femern-info-case-mobile-2

E-mail: tsb@provi.dk

Tel.: +45 54 86 06 04

Mobile: +45 31 41 32 84

Therese Brorsen

See More Cases

praestekilde
fodboldoerne-logo
vps_logo
image
Logo_bg
gaver_og_stil_logo_backdrop

Contact Us

Have a talk with...
test