fbpx
reklamebureau

En online vinhandel

2010 Vin & Velsmag havde et ønske om at få udviklet en ny online platform, som både kunne rumme deres identitet, deres online shop, en login-funktion samt være et styringsværktøj i forhold til den daglige drift af deres fantastiske forretning i Maribo.

Det ønske blev opfyldt i samarbejde med Provi Reklamebureau.

Processen startede naturligvis med idéudvikling, samt udarbejdelse af et sitemap, et flowchart og et optimeret designforslag, som forsat kunne afspejle deres visuelle identitet og værdier. Kodningen af deres nye univers startede herefter.

billede af vin flasker fra arroyo.
Billede af en bar med tønde.

Opgavens omfang

2010 Vin & Velsmag havde nogle unikke ønsker i forhold til produktionen af deres nye online univers, og flere af deres online løsninger er derfor unikt kodet.

Deres løsning indebærer f.eks. en integration, som får deres økonomistyringsprogram, deres kasseapparat og deres webshop til at spille sammen: Det har blandt andet synkroniseret deres lagerstyring på tværs af systemerne – og sørget for at alle salgsordrer ender i ét økonomistyringsprogram.

Dertil har de fået skræddersyet en funktion, som gør det muligt at lave et PDF-udtræk direkte fra webshoppen. Det smarte ved dette er, at 2010 Vin & Velsmag nu kan trække en vinmenu med design til restauranter, en flyer til deres arrangementer eller en bestillingsseddel i PDF – helt automatisk, ubesværet og med specifikt udvalgte produkter.

Efter lanceringen af deres nye online univers, er 2010 Vin & Velsmag indgået i et markedsføringssamarbejde med Provi Reklamebureau.

Her er deres enkelte markedsføringstiltag delt ud over vores forskellige markedsføringskonsulenter, som har hver deres speciale. Det sikrer at 2010 Vin & Velsmag altid ved hvem de kan rette henvendelse til, såfremt de ønsker ændringer eller vil diskutere nye muligheder.

Dertil har virksomheden naturligvis også en fast projektleder, som holder hånden under projektet, virksomheden og implementeringen af markedsføringstiltagene.

Provi Reklamebureau sætter en stor ære i samarbejdet med 2010 Vin & Velsmag.

Billede fra vin og velsmag der viser en vin.
Nyheder til vin og velsmag.
billede af 2010 vin og velsmags hjemmeside på forskellige platforme som computer, tablet og mobil.

Email: tsb@provi.dk

Tlf. +45 54 86 06 04

Mobil. +45 31 41 32 84

Therese Brorsen

Se flere cases

praestekilde
fodboldoerne-logo
vps_logo
image
Logo_bg
gaver_og_stil_logo_backdrop

KONTAKT OS

Få en snak med...
test