fbpx
reklamebureau

Lokal vindues-pudser i generationer

VinduespudserService blev startet i 2012 af Martin Jacobsen’s far. Han havde da arbejdet som vinduespudser siden 1986.

I 2022 står Martin til at overtage butikken, og i den anledning også erstatte billeder på hjemmesiden, så det nu er ham selv der er fremtrædende. Derudover skal der også synliggøres hvilke tjenester mm. han udbyder. Da Martin allerede har et fast samarbejde med Provi, stod opgaven lige til højrebenet for vores reklamebureau.

Sammen med Martin fik vi udarbejdet en ny visuel profil, fik aftalt at optage både video- og billedmateriale til hjemmesiden, og udformet en hjemmeside som han i dag selv kan stå for at vedligeholde.

martin

Provi var med hele vejen

Ved hjælp af en lokal fotograf og vores designer fik vi hurtigt strikket et nyt design og noget spændende indhold sammen. Vi fik også lavet et nyt logo, der skulle komplimentere den nye stil på hjemmesiden.

Dernæst gik vi, i dialog med Martin, i gang med at oprette hjemmesiden i et test-miljø. Efter en kort korrekturperiode, lidt hjælp med undervisning i, hvordan han bruger hjemmesiden, og upload af det nye billedmateriale, står Martin i dag med en hjemmeside som han selv kan vedligeholde.

Skulle der være behov for support fra vores side ved Martin, at han trygt kan ringe, og at vi kan løse opgaven til en overkommelig pris.

mobile (1)
martin_mid
martin

Email: tsb@provi.dk

Tlf. +45 54 86 06 04

Mobil. +45 31 41 32 84

Therese Brorsen

Se flere cases

praestekilde
fodboldoerne-logo
image
Logo_bg
gaver_og_stil_logo_backdrop
Fra alle os! Vores Julegave støt lokal handel.

KONTAKT OS

Få en snak med...
test