fbpx
reklamebureau

Sailgear skulle søsættes online

Michael og Mette har tilbragt mange timer til søs. Deres store passion er sejlbåde, og de føler sig hjemme i det maritime fællesskab. Med årerne har parret endvidere erhvervet en enorm vidensbase i forhold til marineelektronik, komfort og bådpleje, samt almen udstyr til sejl- og motorbåde.

De havde delt drømmen om at forhandle maritimt udstyr og reservedele i flere år, og nu var det tid til at udleve drømmen.

De valgte derfor at indgå et samarbejde med Provi Reklamebureau, og herefter gik eventyret i gang.

Siden da har de fået oparbejdet en sund og indtjenende webshop. De har endvidere lært en masse om markedsføring af deres webshop, og er naturligvis også kommet online med en virksomhedsside på Facebook.

De varetager selv markedsføring af webshoppen, men med kyndig råd- og vejledning fra reklamebureauet.

 

Billede af bundet knob.
sejlbåd i havet med udsigt til solnedgangen.

...greb vores idéer...

Vi i Sailgear har haft et godt samarbejde med Provi i opbygningen af vores webshop.
De er gode til, at gribe vores ideer og få dem sat sammen til et godt produkt.
De er behjælpelige under hele processen, altid hurtige til at svare og få løst en evt. udfordring, der kunne opstå undervejs i processsen.
Samt når produktet er færdigt, er de også behjælpelige hvis der skulle opstå spørgsmål.
Vi i Sailgear kan varmt anbefale Provi som en stabil og god samarbejdspartner.

Opgavens omfang

Provi Reklamebureau har haft et længerevarende samarbejde med Michael og Mette om Sailgear. Deres nye online platform er en omfattende webshop, som har integreret mere end 25.000 produkter og produktvariationer.

Udbuddet stopper dog ikke der. Michael og Mette ønskede også at sælge kurser, og de har i den forbindelse fået udviklet en særlig underside, som har fokus på deres kurser og salg af disse. Dette er kurser såsom speedbådscertifikater og duelighedsbeviser.

De har dertil et større netværk, som de forhandler flere reservedele og ekstraudstyr til. Derfor har de fået udviklet en Personlig Pris funktion. Dette giver forbrugerne mulighed for at anmode om en personlig pris, såfremt at de køber meget dyre produkter eller på anden måde er loyale til Sailgear som forhandler.

De har endvidere modtaget råd- og vejledning om markedsføring på Facebook, og vi har hjulpet dem med at opsætte deres Facebook-side, som de benytter i markedsføringen af Sailgear. Vi har naturligvis skabt design, logo og den visuelle identitet til Sailgear.

Sailgear logo
Sailgear hjemmesiden åben på en bærbar computer.
Billede af Sailgears Facebook side på en bærbar computer.

Email: tsb@provi.dk

Tlf. +45 54 86 06 04

Mobil. +45 31 41 32 84

Therese Brorsen

Se flere cases

praestekilde
fodboldoerne-logo
vps_logo
image
Logo_bg
gaver_og_stil_logo_backdrop

KONTAKT OS

Få en snak med...
test