fbpx
reklamebureau.

Rebranding, ny online løsning

Efter en konkurs stod ejeren med en stor opgave og masser af ambitioner for det nye Møn Golf Resort. De nye ejere overtog først golfbanen og senere i oktober 2021 også hotellet (Hotel Præstekilde) som er beliggende midt på den prisvindende golfbane, og det var et ønske at samle golfbanen og hotellet under ét og udnytte de synergier og potentialer der var helt oplagt.

Efter overtagelsen, stod den nye ejer overfor et projekt med en virksomhed som skulle bygges op fra bunden – en unik mulighed for at genskabe et velkendt brand på Møn med en ny visuel identitet. 

Forældet hjemmeside og profil 

Den nye direktør havde ikke ordentlig adgang til hotellets hjemmeside og mange funktioner var forældet. Det var deres ønske at reetablere hele den digitale profil. Det nye system skulle matche ønsket om et nyt visuelt udtryk og samtidig have tidssvarende funktioner, som gør det nemt at opdatere og vedligeholde.

Det var en både stor og spændende opgave for Provis reklamebureau, hvor vi bl.a. lavede en løsning til at opdatere annoncer som er på flere forskellige sider på hjemmesiden. Vi lavede en funktion til når man opdaterer annoncen ét sted, så slår det igennem på alle sider.

Capture
Capture

Provi har til fulde opfyldt alle mine ønsker til kreative løsninger, udvikling og effektivt arbejde.

Siden min ansættelse som direktør på Hotel Præstekilde – Møn Golf Resort den 1/3 2023 har jeg benyttet Provi.

Provi har til fulde opfyldt alle mine ønsker til kreative løsninger, udvikling og effektivt arbejde.

Dette indenfor håndtering af hjemmesideløsninger, grafisk arbejde, annoncer og vejledning omkring sociale medier.

Alt arbejdet er udført hurtigt og professionelt.

Jeg kan kun give Provi min bedste anbefaling.

  • Direktør, Jan Storgaard

Bedre synergi

Opgradering af Hjemmeside

Med udgangspunkt i indholdet fra den eksisterende hjemmeside gik vi straks i gang med at genoverveje udseendet. Vi fik overført en masse praktisk indhold, og sørget for at det blev vist efter de nye ejeres ønske.

Integration af Booking System og Gavekortsystem

Det kunne være meget besværligt at bestille ophold på den gamle hjemmeside. Derfor indgik vi som det første en dialog med udbyderen af hotellets booking-system (Picasso) om, hvordan vi kunne forbedre funktionalitet. Som tovholder fik vi også etableret muligheden for, at man kan betale for sin booking direkte i bestillingen.

Derudover ønskede ejerne også et gavekortsystem – hvor LifePeaks virkede oplagt. Her hjalp vi med, at få integreret kortet med deres hjemmeside. Nu kan kunder nemt booke og købe gavekort direkte på resortets hjemmeside.

Simplificering af Indholdsstyring

Som led i, at oprette den nye hjemmeside, genovervejede vi også de mange processer som hotellet bruger til at opdatere siden til hverdag. For eksempel har vi grupperet indhold, så deres tilbud med hotel-ophold og golf-pakker kan redigeres lige meget hvor man står.

På den måde kan de rette indhold til 25-30 sider på en gang.

Capture
praestekilde
Capture

Email: tsb@provi.dk

Tlf. +45 54 86 06 04

Mobil. +45 31 41 32 84

Therese Brorsen

Se flere cases

fodboldoerne-logo
vps_logo
image
Logo_bg
gaver_og_stil_logo_backdrop
Fra alle os! Vores Julegave støt lokal handel.

KONTAKT OS

Få en snak med...
test