fbpx
reklamebureau.

Nyt Koncept

Nykøbing FC (NFC) er en fodboldklub med hovedsæde i Nykøbing F., og den største fodboldforening på Falster. Klubben stræber efter at tilbyde kvalificeret fodboldtræning på både bredde- og eliteniveau, med fokus på udvikling af både senior- og ungdomsspillere. NFC lægger vægt på et trygt og socialt miljø, hvor klubhuset er åbent og indbydende.

Selve opgaven

Da NFC står til at skulle lave en ny platform, hvor klubberne på øen sammen kunne hjælpe med at få flere børn interesseret i sport, og generelt få dem til at være mere fysisk aktive.

Til det formål havde de sået idéen om, at lave en platform, hvor spirende og erfarne fodbold-engagerede kunne få ny inspiration til øvelser og træning. De havde selv indhentet en masse materiale i form af videoer og tekster, nu manglede de blot et sted at lægge det hele ind, og det er hér Provi træder til. Sammen fik vi lavet et nyt site med sin egen identitet, der blander Nykøbing FC’s eget udseende med de andre fodboldklubber i området.

Eksempelside fra Fodboldøerne
Eksempelside fra Fodboldøerne

Alt starter med en idé

Sideløbende i dialogen med Nykøbing FC fik vi undervejs en meget bedre forståelse for, hvad platformen egentlig skulle kunne – og hvorfor projektet blev sat i søen.

For eksempel var øvelserne i started låst bag et login, men projektets indhold er i dag tilgængeligt for alle, for at fremme den generelle kompetence hos fodbold undervisere og -udøvere på Lolland og Falster. Vi anbefalede også til, at man lavede en nyheds-funktion på hjemmesiden, så de personer der brugte værktøjet også kunne se, når Nykøbing FC selv var ude og promovere idéen hos skolerne eller fritidsklubberne.

Videomateriale

Selvom de fleste kan læse og forstå en øvelsesguide når den beskrives i tekst, er det alligevel nogle gange rart at kunne se øvelsen blive udført, inden man skal til at bruge den selv.

Det var også derfor, at Fodboldøerne.dk’s øvelser alle sammen medfølges af en video-guide. Her bliver øvelsen filmet i flere forskellig vinkler, inkl. fugleflugt med en drone, så man bedre kan følge og forstå hvad der foregår i øvelsen – og samtidig er alle øvelser suppleret med gode tekster, der forklarer alt fra formål og deltagere til en detaljeret beskrivelse af øvelsen.

Eksempelside fra Fodboldøerne
fodboldoerne-logo
Eksempelside fra Fodboldøerne

Email: tsb@provi.dk

Tlf. +45 54 86 06 04

Mobil. +45 31 41 32 84

Therese Brorsen

Se flere cases

praestekilde
vps_logo
image
Logo_bg
gaver_og_stil_logo_backdrop
Fra alle os! Vores Julegave støt lokal handel.

KONTAKT OS

Få en snak med...
test