Gå til hovedindhold

Strategiudvikling


Ledelsesopgaverne er også at sætte det lange lys på virksomhedens udvikling, ud fra virksomhedens aktuelle situation og forventninger til markederne.

Strategiarbejdet i virksomhederne er en af de vigtige ledelsesopgaver – men også en opgave som den enkelte leder ofte skubber foran sig – og ofte ikke får grebet konkret an, men holder på løst grundlag.

Fremtiden for virksomhederne kommer af sig selv – men når man er leder, så er fremtiden et valg, et valg af hvor man vil hen med virksomheden og nedbryde elementerne i konkrete handlingsplaner, så valg også bliver realiseret.

Konsulenthuset Provi - Strategiudvikling
Provi - Strategiudvikling

De strategiprocesser Provi gennemfører for den enkelte afdeling eller virksomhed, gennemføres i tæt parløb med virksomhedens medarbejdere og ledelse. Ofte oplever vi i disse processer, at succesen på den lange bane er, når det er enkelte af medarbejderne, der bliver tovholder for forandringerne – så ser vi ofte at handlingsplanerne overholdes og forandringerne implementeres.

Provis processer er involverende og en blanding af at tænke ud af boksen og så blive helt konkret – styret og konkret.

Målene operationaliseret, planerne beskrives og implementeringen sker efter helt konkrete handlingsplaner – så mål og strategier nås.

Strategiprocesser via Provi gennemføres over en periode – så de forskellige ideer får lov at ligge og modne – inden beslutninger tages og omsættes til konkrete handlinger!

Vi får det bedste frem i dig!

Kontakt en af Provi's medarbejdere så vi kan hjælpe med at sætte fokus på afdelingens eller virksomhedens strategiprocesser.