Gå til hovedindhold

Ledelsessparring


Det er vores oplevelse, at fagligt kompetente og meget dygtige ledere ofte sidder alene derude - med hele virksomhedens ansvar på skuldrene. Nogen gange skal der bare almindelig, faglige samtaler til for at bryde hverdagsrytmen, og udvikle din virksomhed.

Er du CEO/leder/ejerleder, hvem skal man så spørge til råds, når man gerne vil afprøve sine idéer eller få inspiration? Hvad vil jeg med virksomheden og hvad vil jeg med mit lederjob? Du kan spille bold op ad os – og vi kan hjælpe med at udvikle din virksomhed eller dig som faglig person.

Provi
Provi - Ledelsessparring

Er vurderingen at du og din virksomhed har brug for mere permanent sparring – i form af en bestyrelse – hjælper vi gerne med at definere de krav der bør stilles til bestyrelsen, de profiler der lige præcis kan hjælpe dig og kan også hjælpe med at finde egnede kandidater til bestyrelsen.

En professionel bestyrelse kan nemt tjene sig selv hjem, og i visse tilfælde være helt afgørende for virksomhedens vækst eller overlevelse.

Da vi ikke har personlig, økonomiske eller andre afhængigheds forhold kan vi tilbyder dig samtaler, hvor du i fortrolighed kan få drøftet mulige fremtidsscenarier og mulig løsninger.

Vi udfordrer hverdagens praksis, og vi udfordrer dig som chef - på en respektfuld måde, og med dig som vinder på grund af resultaterne, du får med fra vores møder.

Kontakt os på telefon 54 86 06 04 for at høre mere.