Gå til hovedindhold

Sikkerhedspakker

I dag er det vigtigere end nogensinde at beskytte din hjemmeside mod hackerangreb. Hackere benytter blandt andet automatiserede programmer, der søger efter hjemmesider med sikkerhedshuller. 
Størrelsen af hjemmesiden betyder ikke noget, når hjemmesiden først er inficeret kan man tabe mange timers arbejde og i værste fald kan hjemmesiden lægges helt ned. 

Det er derfor vigtigt at du tager stilling til hvad du vil gøre for at forhindre disse angreb - samt hvad du gør når det er gået galt.

Open source systemerne Drupal, PrestaShop og Wordpress er hjemmeside systemer vi bruger hos Provi. Der udvikles løbende på systemerne på verdensplan. Når et sikkerhedshul bliver fundet, sørger udviklerne, der står bag systemet, for at lappe dem hurtigst muligt. Når et sikkerhedshul er blevet lukket, vil information om at en opdatering venter, være synlig på din hjemmeside. 
Vi anbefaler at disse opdateringer installeres manuelt, med efterfølgende test af hjemmesiden og dens funktioner. Dermed sikrer du at hjemmesiden/webshoppen fungerer efter hensigten efterfølgende. 

At holde din hjemmeside opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer, er den letteste måde at beskytte dig mod hackerangreb.
 
Der er både funktionsopdateringer og sikkerhedsopdateringer som bliver frigivet løbende. Sikkerhedsopdateringerne er kritiske og lapper sikkerhedshuller. 
Hvor funktionsopdateringerne kan indeholde nye funktioner, bedre ydelse og øget brugervenlighed.


Provi tilbyder

Standard sikkerhedsaftale - kr. 1.499,- (4 opdateringer - faktureres for 1 år ad gangen)
Hvert kvartal opdaterer vi din hjemmeside - dette gælder både funktions- og sikkerhedsopdateringer.

Premium sikkerhedsaftale - kr. 3.499,- (faktureres for 1 år ad gangen)
Vi udfører sikkerhedsopdateringer indenfor 5 arbejdsdage efter sikkerhedsopdateringen er frigivet.
Én gang om måneden opdaterer vi hele hjemmesiden og alle moduler, dette gælder både funktions- og sikkerhedsopdateringer.
Der installeres ekstra moduler, som overvåger hjemmesiden. Disse moduler sættes op til at adviserer os ved mistænkelig aktivitet og giver dermed ekstra beskyttelse mod forskellige typer angreb.
 
Enkelt opdatering
Hvis der ønskes en enkelt opdatering af hjemmesiden og moduler koster dette kr. 1.150,- pr. opdatering.

Priser er eksl. moms
 

Kontakt os allerede i dag for at høre meget mere!