Gå til hovedindhold

Grafisk design og identitet

Eller med andre ord - HVORDAN SKILLER DU DIG UD FRA MÆNGDEN?

Al kommunikation, lige fra farven på dit visitkort, din hjemmeside, dine brochurer, din brevlinje i en mail, en kuglepen med dit logo, farven og udseendet på dit skilt foran dit firma, dine medarbejderes arbejdspåklædning siger noget om din virksomhed - hvad enten det er digitalt, trykt eller anbefalingen fra dine kunder. Grafisk design og identitet er samlet set det, som definerer din identitet - både i kunder og omverdenens forståelse.

Det er altså vigtigt!

Hos Provi har vi mange kompetencer i spil, når vi skal skabe en ny grafisk identitet og design til din virksomhed eller organisation.

Der er mange ting, som skal køre ”i kulissen” for, at en lancering af dit design og din identitet bliver en succes. Og vi ønsker, du skal få succes, fordi det er sådan, vi arbejder som firma! Vi sælger dig ikke kun en vare, og så må du ellers klare dig selv.

Sæt os til at vedligeholde dine designs og din identitet, for så kan dine kunder altid kende dig og finde dig. Det skaber tryghed og mersalg, ved vi af erfaring.

Ingen opgave er for stor eller lille - Med en grafisk identitet, der er din egen, vil du have mulighed for at skille dig ud fra mængden.