Gå til hovedindhold

Da vi blev kontaktet af Werner Boliger, var de i opstartsfasen, og vi har fået glæden af af være med dem hele vejen på deres fantastiske rejse. 

Mads og Louise ønskede en komplet visuel identitet, og et udtryk der kunne bruges i deres digitale markedsføring og tilstedeværelse online. 

Vi har udviklet den grafiske linie; logo, layout og design og udvikling af hjemmeside. Vi er stolte af at have været en del af rejsen, og vi har haft et tæt samarbejde med kunden igennem hele processen. 

Mads og Louise Werner
Werner

Werner Boliger er et nyetableret firma fra 2021. Firmaet er en familiedrevet, uafhængig ejendomsmægler. De er dybt passionerede ildsjæle, der har hjertet med i alt, hvad de foretager sig. De drives af at hjælpe kunderne videre i livet og gøre en forskel. De går meget op i at dyrke og pleje det lokale netværk.  
 
Werner Boliger gør tingene på deres egen måde. De udnytter alt fra den digitale verden i deres markedsføring, uden at gå på kompromis med det gamle håndværk der ligger i mæglerfaget. 

Vi lovede dem derfor en komplet visuel identitet, som afspejler nytænkning, ordentlighed og professionalisme. 

Da kunden henvendte sig til os, var det inden lancering af virksomheden. Vi er meget stolte af at vi har været med til at forme identiteten frem mod etableringen. 

Helt fra start, havde de ikke noget navn – så vi har været involveret i både navngivning, visuel identitet, formgivning, farver, logo og identitet på digitale platforme. 

Vores kompetente team har været involveret i udformningen af hjemmeside, design, funktion og kodning.

Skal vi også hjælpe dig?
Så kontakt Therese pr. e-mail: tsb@provi.dk. 

Lad os tage en kop kaffe

Skriv dit nummer herunder for at blive ringet op, eller ring til os på tlf. 54 86 06 04 .