Gå til hovedindhold

Vores Nykøbing – en samlet handelsby med fælles identitet

Nykøbing Falster er en gammel købstad med mere end 120 specialforretninger, kædebutikker, caféer og restauranter. Vores Nykøbing er den lokale handelsforening i Nykøbing Falster, som arbejder for at fremme og styrke handels- og erhvervslivet og skabe kendskab til de lokale butikker i byen. I et nyt partnerskab vil Vores Nykøbing og Guldborgsundcenteret nu samarbejde om at nedbryde barrierer, så man ikke taler om ’os og dem’, men i stedet taler om et fælles Nykøbing. Det er vigtigt at kæmpe sammen, i stedet for at kæmpe internt. Derfor er butikkerne i Guldborgsundcenteret nu også en del af Vores Nykøbing. 

Det nye partnerskab skal samarbejde om at styrke detailhandlen, og brande handelsbyen som en helhed. Formålet er blandt andet at give de handlende et bedre overblik over de mange muligheder Nykøbing byder på, på begge sider af Guldborgsund.

Derfor har vi i Provi udviklet en ny fælles visuel identitet for Vores Nykøbing og vi har produceret to reklamefilm, som blandt andet kører på TV2 og TV2 Play.

Ny visuel identitet - Vores Nykøbing
Julekampagne Vores Nykøbing

Ny visuel identitet

Nykøbing er en stor handelsby, og handelslivet har mange forskellige placeringer. Derfor var det vigtigt, at logoet symboliserer, at Vores Nykøbing er en helhed på tværs af Guldborgsund.

Formålet med den nye visuelle identitet er at symbolisere et fælles handelsliv, og skabe en større synergi mellem specialforretninger og caféliv på den ene side og de store kædebutikker på den anden.

Regional TV-reklame

I forbindelse med det nye samarbejde har Provi produceret to reklamespots til Vores Nykøbing. Den første reklame blev lanceret i forbindelse med Black Friday og var et kort spot, som satte fokus på Black Friday tilbud og late night i 120 af byens butikker. Se reklamen for Black Friday her.

Den anden reklamefilm illustrerer Nykøbing som den hyggelige handelsby, når hele familien tager på jule-shoppetur. Begge reklamefilm har fået regional sendetid på TV2 og TV2 Play. Se julereklamen lige her.

Lad os tage en kop kaffe

Skriv dit nummer herunder for at blive ringet op, eller ring til os på tlf. 54 86 06 04 .