Gå til hovedindhold

Ny informationportal til Femern Belt Development

Femern Belt Development kom til os med et ønske om at have en nyhedsportal der kunne indeholde alle deres egne nyheder men også nyheder fra andre kilder der har en relation med tunnel projektet.

I et godt og nært samarbejde med Femern Belt Development har vi nu udviklet en ny informations- & nyhedsportal som har til opgave at administrere og videregive informationer relateret til Femern Belt tunnel projektet.

Femern case - provi
website eksempel femern.info - provi

På tværs af bæltet

På dansk side var de første forberedelse af byggepladsen gået i gang og i takt med at tunnel projektet nu var i fuld gang - var der brug for at opruste indsatsen grundet den øgede interesse om selve projektet. Derfor gik vi i gang med samarbejdet med Femern Belt Development om at tage de næste skridt i deres online markedsføring. 

Den 31. Januar 2019 blev den tyske myndighedsgodkendelsen så underskrevet og dermed tog projektet endnu mere fart. 

Dette resulterede også i at Femern Belt Development nu indledte endnu flere spændende projekter for at styrke relationer på tværs af bæltet.

Udvikling

Hjemmesiden inkluderer virksomhedens egne informationer og nyheder, men er også blevet designet til automatisk at kunne indsamle artikler fra andre nyhedsmedier på nettet, for derefter at offentliggøre dem på siden. Udover dette er sidens hosting og arkitektur også valgt og udviklet til at kunne håndtere store mængder af trafik, platformen er både hurtig og pålidelig generel, men især også når trafikken til sitet "peaker".

Som en del af lanceringen har vi også konsulteret virksomheden i at vedligeholde, samt skrive indhold til og Google-optimere deres nye platform. 

Femern Belt Development har også haft gang i en masse andre spændende nye projekter. Vi har blandt andet været en del i at bygge platformen til deres nye koncept Femern Belt Marketplace, læs mere om det her.

Lad os tage en kop kaffe

Skriv dit nummer herunder for at blive ringet op, eller ring til os på tlf. 54 86 06 04 .