Gå til hovedindhold

Ny hjemmeside samt nøgle bestillings system 

Låsespecialisten ved Anders Jochumsen stod i en situation, hvor hans tidligere hjemmeside var forældet og skulle udskiftes. I den forbindelse fik vi skabt kontakt og opgaven gik i første omgang ud på, at lave et spændende univers, hvor alle virksomhedens produkter og services kom frem i lyset samt et site der gjorde det mere enkelt at komme i kontakt med virksomheden.

Anders Jochumsen-låsespecialisten-låsesmed
www.laase-specialisten.dk

Nytænkning

I udarbejdelse af hjemmesiden stod det hurtigt klart, at Anders også havde en anden teknisk udfordring. Tidligere håndterede han nøglebestillinger manuelt. Bestillinger kom ind på mail, sedler i postkassen, sms'er og meget mere- så da vi allerede var igang med at udarbejde den nuværende hjemmeside gik vi ligeledes igang med at lave et online nøglebestillingsmodul til ham. Dette har nu medført at alle hans nøglebestillinger kommer ind via dette modul og dermed har han altid kontrol over hvem og hvornår der har bestilt nøgler.

For at fuldende hjemmesiden fik vi udarbejdet en professionel fotoserie som virksomheden kan gøre brug af mange år ud i fremtiden.

At tænke enkeltheden ind i en eksisterende virksomhed er vigtig når man er igang med en spændende udviklingsproces.

Synlighed og brugervenlighed

Med sin nye hjemmeside har Låsespecialisten nu mulighed for ikke kun at øge sin online synlighed men han er også blevet online tilgængelig. Dertil har han fået simplificeret en arbejdsgang der tidligere har været en tung proces så den ny kører automatisk både til gavn for ham og alle hans kunder.

Lad os tage en kop kaffe

Skriv dit nummer herunder for at blive ringet op, eller ring til os på tlf. 54 86 06 04 .