Gå til hovedindhold

Ny virksomhedsportal til Femern Belt tunnel projektet

Da Femern Belt tunnel projektet nu er blevet en påbegyndt realitet, ønskede Femern Belt Development at skabe et univers hvor underleverandører kunne stille sig selv til rådighed for projektet. Ud fra dette ønske skabte vi en virksomhedsportal med et integreret system der gør det muligt for underleverandører at tilmelde sig og blive en del af fællesskabet der støtter op omkring projektet.

Femern Belt Marketplace - udarbejdet af provi
Femern Belt Marketplace - udarbejdet af provi

Skabelsen af den nye platform

Udarbejdelsen af den nye hjemmesideplatform inkluderede mange forskellige aspekter. Vi skulle i fællesskab komponere et navn til den givne platform, samt skabe de systemer der var nødvendige for funktionaliteten på platformen. Heriblandt disse systemer er der et fuld funktionelt abonnements ordning, skræddersyede brugerprofiler til både Femerns administration og underleverandører, samt opstillingen af et email-automation system.

 

Intensiveret samarbejde over bæltet

Efter lanceringen af Femern Belt Marketplace blev platformen taget godt i mod af både pressemedier, såvel diverse underleverandører inden for og over grænsen. I forbindelse med initiativet har platformen erhvervet sig mange nye medlemmer som nu er en del af det fordelagtige samarbejde.

Lad os tage en kop kaffe

Skriv dit nummer herunder for at blive ringet op, eller ring til os på tlf. 54 86 06 04 .