Gå til hovedindhold

Målrettet - Job & Uddannelse


I forløbet Målrettet forløb mod job eller uddannelse er der fokus på, at vi sammen skaber et overblik over dine kompetencer/kvalifikationer og hvilke job/uddannelsesmål du har for fremtiden. Vi forholder os hernæst til hvordan disse kan bringes i spil i forhold til mulighederne på arbejdsmarkedet.

 

NYKØBING
FASE

Forløbet er inddelt i 4 faser, hvor hver fase individualiseres efter den enkeltes behov. 

Fase 1
Fokus på nuværende situation i forhold til kompetencer, kvalifikationer og jobmål – og hvordan skabes der mulighed for beskæftigelse eller uddannelsesstart.

Fase 2 
Fokus på status af afklaring af job og uddannelsesmål

Fase 3
Fokus på evaluering af afklaring som er sket i fase 2, herunder status på job og uddannelsesmål.

Fase 4
Forløbet afsluttes med forventning om ordinær beskæftigelse eller uddannelsesstart

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Først og fremmest skal du have en personlig samtale med en af vores konsulenter. Her skal vi sammen finde ud af, hvor du er stærk - set med en arbejdsgivers øjne. Hvor kan du tilføre noget merværdi for en kommende arbejdsgiver. Og hvor kan du finde glæde ved at være?

Hvad kan du så gøre før det første møde?

  • Hvis du har et CV, du selv har lavet, eller du bruger Jobcentrets CV, så vil det være fint, hvis du kunne have det med dig, når vi mødes til den første, personlige samtale. Har du tidligere eksempler på CV’er med, så bliver vi bare glade. Vi har ikke adgang til dine oplysninger hos kommunen, så vi kan ikke selv hente dit CV automatisk.
     
  • Hvis du har fået lavet en kompetenceprofil på ”Min Kompetencemappe” www.minkompetencemappe.dk/Login.aspx, så tag også den med. Har du ikke en printer, så send den til os på en mail, så printer vi den.