Gå til hovedindhold

Self-outplacement


Står du i den situation, at du er blevet opsagt? Hvad så nu?

Brug dine kompetencer - bliv iværksætter

Mange ting og ideer flyver igennem én og man skal finde sig selv- og en ny plads i erhvervslivet.

Vi hos Provi tilbyder et forløb via iværksæteri. Dette er et tilbud til dig der gennem arbejdslivet har samlet mange kompetencer. Du har erkendt at din alder gør det vanskeligt for dig at fortsætte karrieren inden for dit nuværende brancheområde, og samtidig har du et ønske om at bevare din tilknytning til erhvervslivet.

I forløbet hos os, sætter vi dig som menneske og din idé i centrum og du vil have et fast team af fem konsulenter med hver deres spidskompetence tilknyttet, som du kan anvende i de 8 uger som et forløb strækker sig over.

 Provi - self-outplacement

Målet - målet med forløbet er en forretningsmodel for din idé, med en præsentation af virksomhedens koncept. Udgangspunktet for arbejdet med virksomhedsidéen er dine faglige og personlige kompetencer, der med støtte fra det faste team af konsulenter. Alle disse har en praktisk tilgang til arbejdet med teorier og analyser fra egne virksomheder og hjælper hele vejen i processen med etablering af forretningsplanen og virksomheden.

Varighed
Hele processen strækker sig over 8 uger - med en variation af fremmøde, individuelt arbejde og individuelle drøftelser med den enkelte konsulent, samt gennemarbejdet forretningsplan med individuel dialog og tilbagemelding sidst i forløbet.

Mere info
Har du behov for at vide mere, så ring på telefon: 54860604

Læs vores brochure her