Gå til hovedindhold

Outplacement


En investering i et outplacement forløb for en arbejdsgiver til en opsagt medarbejder sender et sundt signal til nuværende medarbejdere, fremtidige medarbejdere, kunder i omverdenen og øvrige samarbejdspartnere om, at I drager omsorg for jeres ansatte fra start til slut.

I Provi har vi fingeren på pulsen i dansk erhvervsliv, vi kender markedet og ved hvor mulighederne kan være og hvordan det ideelle match mellem virksomhed og kandidater er.

Konsulenthuset Provi - outplacement
Provi - outplacement

Hvorfor vælge Provi?
Fordi vi støtter, vejleder og rådgiver både ledere og medarbejderne i vores outplacement program. Vi ved at job og identitet hænger sammen for størstedelen af os. Der er naturligvis tale om et fortroligt og personligt outplacement forløb, med vægt på de områder medarbejderen har særligt brug for sparring til, for hurtigst muligt at komme videre til en ny stilling. Vi er alle forskellige, og hos Provi er der ikke to processer der er ens.

Særligt outplacement forløb – self-outplacement – dækker over en proces på 8 uger, hvor en person i opsagt stilling får analyseret muligheden af, at tage jobsituationen i egne hænder – og får overblik over, om livet som iværksætter – herre i eget hus – kunne være en vej frem i den videre karriere.
> Læs meget mere her