Gå til hovedindhold

Ny hjemmeside der matcher kvalitetsbevidsthed 

Larsen stilladser havde brug for en ny strategi i forhold til deres online tilstedeværelse. Sammen med en ny strategi fik de en moderne og yderst brugervenlig hjemmeside med tekstindhold. 


Vi er meget stolte af den nye identitet, som har givet Larsen Stilladser et løft, hvor deres kvalitet og professionelle ekspertise får den rette opmærksomhed.
 

Larsen Stilladser - Konsulenthuset Provi
Larsen Stilladser - Konsulenthuset Provi

Larsen Stilladser med ny moderne hjemmeside 

Larsen stilladser er en lokal virksomhed i Nykøbing Falster. Deres kerneydelser er, at opstille og udleje alle typer af stilladser.

I forbindelse med et ejerskifte var det tid til forandring i forhold til deres online tilstedeværelse. Derfor tog Larsen Stilladser kontakt til os, for at få den rette vejledning i forhold til deres online visuelle identitet. 


Larsen Stilladser havde et ønske om en strategi til deres online tilstedeværelse og med tilhørende produkter, som skulle afspejle deres kvalitetsbevidsthed og professionelle ekspertise. 
 

Vores hovedfokus i denne case

I denne case har vores hovedfokus været, at tage højde for deres allerede grafiske identitet.

Deres online visuelle identitet har fået en moderne, enkel og brugervenlig hjemmeside. Formålet er at give et overblik over deres kerneydelser, som skal lede deres kunder i den rigtige retning.


Hjemmesiden er udviklet i CMS systemet Wordpress. Den er 100 procent responsive, hvilket vil sige at den tilpasser sig alle enheder. Samtidig er hastigheden i top og der er tilknyttet Google Analytics til fremtidig målretning og effektivisering i arbejdet med den online tilstedeværelse. 
 

Lad os tage en kop kaffe

Skriv dit nummer herunder for at blive ringet op, eller ring til os på tlf. 54 86 06 04 .