Gå til hovedindhold

Vi søger - er det dig?

Frontend-udvikler med flair for brugervenlighed & design

Hos Provi Reklamebureau er vi på udkig efter en ny kollega, som ønsker at medvirke til at gøre ideer og drømme til virkelighed for små og store virksomheder.

Vi er et solidt reklamebureau, opbygget gennem mere end 14 år, og arbejder med udvikling af hjemmesider og webshops, men elsker også at være kreative med videoproduktioner, 360 grader SEO og SoMe annoncering og skabe succeser sammen med vores kunder.

Som vores nye frontend-udvikler, kommer du til at være en central del af et tværfagligt team, som i fællesskab løfter virksomheder til et højere digitaliseret niveau – uanset om drømmen er en hjemmeside eller en webshop.

Du vil få et stort ansvar overfor dine kunder, og dermed en meget tillidsbaseret relation. Du skal derfor være klar på indgå i en servicemindet kundedialog, og sammen med en nærtstående projektleder være kundens allierede på deres digitaliserings-rejse.

Vi sikrer, at du aldrig står alene! Teamet, som du bliver en del af, vil med deres mange kompetencer, stå klar og medvirke til at løfte opgaverne uanset hvilken løsning, der er i fokus.

VI DRØMMER OM en frontend-udvikler som er stærk i WordPress CMS, og som kan mestre Elementor. Vi håber også at du kender Drupal og Shopify, og har mod på at forbedre dine kompetencer indenfor udvikling af webshops.
Det gør bestemt ikke noget, hvis du samtidig har flair for brugervenlighed, et godt øje for design med lidt praktisk erfaring i Photoshop.

Selvfølgelig tænker du ud af boksen, og er ikke bange for at kombinere dine kompetencer med kollegaernes, så vi sammen kan skabe de vildeste resultater.
Du sorterer måske dine sokker efter farve i skuffen, og struktur, selvstændighed og ansvar er en naturlig del af din personlighed.

Du skal have erfaring med PHP – programmering samt HTML og CSS, men Vigtigst af alt har du mod på at lære nyt! Uanset om det er CMS, projektsyringssystemer eller noget helt tredje.

Nogle gange når klokken passerer 16 om eftermiddagen, vil du også gerne bidrage aktivt til det sociale sammenhold. I Provi mødes vi til sammenkomster og arrangementer for en gang i mellem bare have det sjovt.

VI TILBYDER et spændende og tværfagligt arbejdsmiljø, hvor du kan arbejde fleksibelt, og får stor frihed under ansvar. Venlige og sprælske kollegaer, som værner om hinanden. En flad organisationsstruktur, hvor beslutninger tages i samråd med kollegaerne. Et arbejde, hvor vi har forståelse for, at der skal være balance mellem privatliv og arbejdsliv. En 37 timers fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer.

Stillingen er med udgangspunkt fra kontoret placeret i Nykøbing F.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Therese på tsb@provi.dk eller tlf. 31413284. Ansøgning sendes ligeledes til Therese.
I ansættelsesprocessen vil du blive bedt om at løse en virksomhedscase, som vægter højt i forbindelse med et evt. tilbud om ansættelse.