fbpx
Billede af Provi's kontor i Vordingborg.
Karriererådgivning

Provi tilbyder forløb til dig...

Forløb for jobparate

/dagpenge.
/jobparate kontanthjælpsmodtagere.

På forløbet hos Provi arbejdes der med at afdække dine kompetencer og kvalifikationer, så disse kan komme i spil i et fremtidigt job eller uddannelse. På forløbet arbejdes der med egenindsats og synlighed set i forhold til de mål der er sat omkring beskæftigelse eller uddannelse. 

Der vil være fokus på de forskellige værktøjer, der er i ledighedssystemet når det gælder om, at få skabt en mulighed for beskæftigelse. Hos Provi arbejdeder med at skabe mulighed for ordinært job, uddannelse, virksomhedspraktik eller løntilskud.

Netværk for akademikere

/dagpenge.
/jobparate kontanthjælpsmodtagere.

På forløbet hos Provi arbejdes der med at afdække dine kompetencer og kvalifikationer, så disse kan komme i spil i et fremtidigt job. På forløbet arbejdes der med egenindsats og synlighed set i forhold til de mål der er sat omkring beskæftigelse.  

Der vil være fokus på de forskellige værktøjer, der er i ledighedssystemet når det gælder om, at få skabt en mulighed for beskæftigelse. Hos Provi arbejdes der med at skabe mulighed for ordinært job, virksomhedspraktik eller løntilskud. 

Funktions-afklaring

/kontanthjælpsmodtagere.
/overgangsydelse.
/sygedagpenge.
/ressourceforløb.
/ledighedsydelse.

Har du brug for at få afklaret/afdækket din arbejdsevne, og er du klar til en beskæftigelsesrettet indsats, igennem en praktik så hjælper vi dig i processen med at få det bedre, og evt. genvinde din arbejdsevne. Visitation til forløbet sker via Jobcentret, og indsatsen sker i tæt samarbejde mellem Jobcentret og Provi. 

I Provi, har vi stor erfaring med at hjælpe kursister tilbage til arbejdsmarkedet og væk fra offentlig forsørgelse, igennem en håndholdt og individuel proces, med fokus på motivation, inspiration og realistiske beskæftigelsesmål.  

Fleksjob

/ledighedsydelse.

Er du visiteret til fleksjob (er du på ledighedsydelse). Det er dit Jobcenter, som visiterer dig til et forløb hos Provi.  

Hos Provi har vi mange års erfaring i arbejdet med at hjælpe ledige fleksjobbere i beskæftigelse. Du er altid velkommen til at kontakte konsulenterne hos Provi, hvis du har spørgsmål til forløbet du er visiteret til. 

Vores forløb er individuelt tilrettelagt i samarbejde med din sagsbehandler på jobcenteret og digVores fokus er på dine ønsker og drømme til et fremtidigt arbejdsliv. Vi tager udgangspunkt i dig og dine kompetencer, og selvfølgelig dine skånehensyn i vores arbejde med at finde det rette match for dig og en potentiel arbejdsgiver. 

KONTAKT OS

Få en snak med...
test