fbpx
Billede af Provi's kontor i Nakskov.
Karriererådgivning

Provi tilbyder forløb til dig...

Fleksjob

/ledighedsydelse.

Er du visiteret til fleksjob (er du på ledighedsydelse). Det er dit Jobcenter, som visiterer dig til et forløb hos Provi.  

Hos Provi har vi mange års erfaring i arbejdet med at hjælpe ledige fleksjobber i beskæftigelse. Du er altid velkommen til at kontakte konsulenterne hos Provi, hvis du har spørgsmål til forløbet du er visiteret til. 

Vores forløb er individuelt tilrettelagt i samarbejde med din sagsbehandler på jobcenteret og digVores fokus er på dine ønsker og drømme til et fremtidigt arbejdsliv. Vi tager udgangspunkt i dig og dine kompetencer, og selvfølgelig dine skånehensyn i vores arbejde med at finde det rette match for dig og en potentiel arbejdsgiver. 

Jobafklaring

/sygedagpenge.
/ressourceforløb.

Er du sygemeldt på sygedagpenge eller på jobafklaringsforløb med ressourceforløbsydelse, og er du klar til en beskæftigelsesrettet indsats, så hjælper vi dig i processen med at få det bedre, og genvinde din arbejdsevne. Visitation til forløbet sker via Jobcentret, og indsatsen sker i tæt samarbejde mellem Jobcentret og Provi. 

I Provi, har vi stor erfaring med at hjælpe sygemeldte kursister tilbage til arbejdsmarkedet og væk fra offentlig forsørgelse, igennem en håndholdt og individuel proces, med fokus på motivation, inspiration og realistiske beskæftigelses- og uddannelsesmål.  

KONTAKT OS

Få en snak med...
test