Gå til hovedindhold

EU projekter

EU har en pulje penge til brug for udvikling i medlemslandene. Potentialet for at lave et godt, visionært, nyt og spændende projekt er bestemt til stede, hvis du retter dine øjne mod EU og dens muligheder.

Der er dog nogle faldgruber, man kan risikere at falde i undervejs. Især behovet for store likvide midler kan knække ellers sunde virksomheder, hvis der ikke foreligger en god køreplan.

Vi har i praksis haft hænderne helt nede i EU's muld, og ved derfor nøjagtigt, hvad der virker, og hvad der kan skabe problemer.

Vi ved, der er krav om stor skriftlighed og dokumentation - vi har mandskabet til at støtte dig i den vanskelige opgave.

Idé og ansøgning

Hvis du har en projekt-idé, du gerne vil have realiseret , og overvejer du, om du kan modtage støtte fra EU til dette, er der en række indledende spørgsmål, du skal stille dig selv. For at modtage EU-støtte fra de EU-fonde, som Central Denmark EU Office arbejder med, skal man som minimum leve op til nogle generelle krav. Vi vil derfor opfordre dig til at gå nedenstående krav og spørgsmål igennem først.
Læs mere

Projektgennemførelse

En vellykket og succesfuld projektgenemførelse bygger på en detaljeret projektplanlægning med en klar forståelse og arbejdsdeling mellem parterne og en god evaluering undervejs. Herunder er et link, hvor du finder et par gode råd, der kan være værd at huske på undervejs og i planlægningen.
Få gode råd

Administration og rapportering

At arbejde med EU projekter kræver en god administration. Der skal være kontrol fra start til den afsluttende gennemgang med revisionen.
Læs mere