fbpx
reklamebureau

Ny portal til Femern Belt projektet

Da Femern Belt Tunnelen blev en påbegyndt realitet, ønskede Femern Belt Development at skabe et univers hvor underleverandører kunne stille sig selv til rådighed for projektet. Ud fra dette ønske skabte vi en virksomhedsportal med et integreret system, der gør det muligt for underleverandører at tilmelde sig og blive en del af det fællesskab, som støtter op omkring projektet.

Denne virksomhedsportal blev udviklet over en periode på 3 måneder, hvor vi i et tæt samarbejde med Femern Belt fik æren i at deltage i alt fra ideudvikling til enkelte specifikke systemsfunktioner. Vi har dertil skabt den komplette visuelle identitet, som indebære alt fra logo til webdesign.

Vi har siden da forsat haft et tæt samarbejde med Fermern Belt Marketplace, hvor vi forsat udvikler på deres hjemmeside og endvidere assisterer i forhold til deres e-mail markedsføring.

Billede af Gravkøer på en byggeplads.
Drone billede af Femern Belt.

Opgavens omfang

Skabelsen af den nye platform

Udarbejdelsen af den nye hjemmesideplatform inkluderede mange forskellige aspekter. Vi skulle i fællesskab komponere et navn til den givne platform, samt skabe de systemer der var nødvendige for funktionaliteten på platformen. Heriblandt disse systemer er der et fuld funktionelt abonnements ordning, skræddersyede brugerprofiler til både Femerns administration og underleverandører, samt opstillingen af et email-automation system.

Intensiveret samarbejde over bæltet

Efter lanceringen af Femern Belt Marketplace blev platformen taget godt i mod af både pressemedier, såvel diverse underleverandører inden for og over grænsen. I forbindelse med initiativet har platformen erhvervet sig mange nye medlemmer som nu er en del af det fordelagtige samarbejde.

Femern Belt Marketplaces hjemmeside vist på computer og mobil.
Femern Belt Development opdateringer.
Femern Belt Marketplace profiloversigt

Email: tsb@provi.dk

Tlf. +45 54 86 06 04

Mobil. +45 31 41 32 84

Therese Brorsen

Se flere cases

praestekilde
fodboldoerne-logo
vps_logo
image
Logo_bg
gaver_og_stil_logo_backdrop

KONTAKT OS

Få en snak med...
test