fbpx
reklamebureau

Lokal-producerede fødevarer på en online platform

Affoodable er en netbutik bygget i Shopify, der sælger lokalproducerede fødevarer på en medlemskabs-baseret platform, hvor der bl.a. bliver slået på, at man gerne vil samle og promovere de mange fantastiske produkter der bliver produceret omkring i det danske land.

Udover, at hjemmesiden indeholder et katalog fyldt med lækre produkter, er der også afsat en hel sektion til de producenter der kan tænke sig at være en del af Affoodable, hvor de er fremlagt med logo samt informative beskrivelser.

 

Affoodable forside
affoodable_bg.png

... har Provi også sammensat en fantastisk grafisk oplevelse ...

Vi (Johan og Mads) stiftede bekendtskab med Provi, da vi stod og manglede en hjælpende hånd med at få gjort vores hjemmeside færdig, så vores netbutik kunne komme ud af starthullet.

Da vi kom i kontakt med Provi havde vi allerede salgbare produkter på hylderne på vores lager, dog med en ufærdig platform, hvorfra vi ikke kunne få varerne offentliggjort på nettet.

Produktet som vi stod med, blev derfor nulstillet og genopbygget helt fra bunden og via vedvarende kommunikation og løbende dialoger/møder, blev der konstant hold hånd i hanke med hvilke forventninger vi lå inde med samt hvilke muligheder og idéer holdet hos Provi kunne tilbyde.

Vi følte hurtigt, at samarbejdet med Provi nærmere fungerede som en holdindsats, hvor begge parter kunne lære en masse gennem den løbende proces.

Vedligeholdelse af hjemmesiden både på den grafiske front samt back end funktioner var noget, som vi ikke havde haft de store erfaringer med før.

Provi hjalp med at blive lancerings-klar

På baggrund af Provi’s hjælp, kan vi på nuværende tidspunkt begge håndtere og sparre med hinanden om størstedelen af alle indstillingerne, der er tilknyttet affoodable.dk.

Dette skyldes, at de fleste skridt på vejen mod en velfungerende hjemmeside blev forklaret grundigt, så selv personer uden teknisk-faglig baggrund kan lære at tyde og forstå sammenhængen i en netbutik opsat i Shopify.

Derudover har Provi også sammensat en fantastisk grafisk oplevelse, der helt bestemt fanger Affoodable’s ånd, og giver siden det perfekte look, som møder den nysgerrige kunde.

Derfor står vi med en færdiggjort netbutik, som vi her hos Affoodable selv i store træk, kan administrere.

Vi er utroligt glade og tilfredse med den oplevelse, vi har haft sammen med holdet hos Provi. Dette gælder både deres professionalisme vedr. de opgaver de har været stillet overfor, samt den kommunikation, tilgængelighed og venlighed man bliver mødt af, som ikke kun er et førstegangsindtryk men en vedvarende service, som man ikke ser lignende mange andre steder.

IMG_4498
IMG_3026
IMG_0686

Email: tsb@provi.dk

Tlf. +45 54 86 06 04

Mobil. +45 31 41 32 84

Therese Brorsen

Se flere cases

praestekilde
fodboldoerne-logo
vps_logo
image
Logo_bg
gaver_og_stil_logo_backdrop

KONTAKT OS

Få en snak med...
test